Geräte und Zubehör
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
6 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)150 g
-
bread torn in pieces60 g
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
-
mozzarella cut in pieces200 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
olive oil15 g
-
aubergines sliced lengthways (1 cm) (approx. 3 aubergines)1000 g
-
tinned chopped tomatoes (2 x 400 g tins)800 g
-
fresh basil leaves10
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
19.2 g
Kalorien
1297 kJ /
311 kcal
Fett
17.3 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Mushroom Stroganoff
30 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 Min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 Std. 30 Min
Vegetable and Chickpea Tagine
50 Min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1 Std.
Mushroom Risotto
30 Min