Geräte und Zubehör
Christmas Tree Pull-apart Bread
Zubereitung 40 Min
Gesamt 2 Std. 20 Min
32 pieces
Zutaten
Dough
-
water220 g
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
strong white bread flour400 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
granulated sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
garlic clove1
-
mozzarella cheese cut in pieces (2 cm)200 g
Assembly and Baking
-
medium egg mixed with 1 Tbsp water1
Serving
-
fresh rosemary leaves1 ½ Tbsp
-
fresh basil leaves1 ½ Tbsp
-
unsalted butter diced30 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
100 mg
Protein
4 g
Kalorien
377 kJ /
90 kcal
Fett
4 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Grape, Brie and Rosemary Flatbread
2 Std. 5 Min
Pesto Tear and Share Christmas Tree Bread
2 Std. 20 Min
Herb Bread
1 Std. 10 Min
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min
Assorted Chocolate Truffles
2 Std. 50 Min
Christmas Pudding Tiffin Balls
40 Min
White Finger Rolls
3 Std. 30 Min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 Std. 50 Min
Cheesy Garlic Breadsticks
1 Std. 30 Min
Cheese Straws
30 Min
Rudolph's Mocktail
30 Min
Estonian Kringle (Estonia)
1 Std. 40 Min