Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables

Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables

3.6 10 Bewertungen
Vorbereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions

Zutaten

Velouté, Chicken and Steamed Vegetables
  • yellow onion halved
    3 - 3 ½ oz
  • garlic clove (optional)
    1
  • olive oil
    1 oz
  • mixed vegetables (e.g. zucchini, carrots, asparagus, peppers, broccoli), sliced (½ in.), divided
    25 oz
  • water
    21 oz
  • salt divided
    2 ½ tsp
  • potatoes sliced (½ in.)
    14 oz
  • chicken breast fillet, boneless, skinless cut into strips (2 in. x 1 in.)
    17 oz
    17 oz turkey breast fillet, skinless, cut into strips (2 in. x 1 in.)
  • soy sauce
    2 tbsp
  • fresh ground pepper
    ½ tsp
  • sweet paprika (optional)
    ½ tsp
  • butter (optional)
    1 tbsp
    1 tbsp fresh cream
Mustard Sauce
  • cream cheese
    2 oz
    2 oz heavy whipping cream
  • mustard
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • parsley leaves only
    3 - 4 sprigs
  • egg yolk (optional) from large egg
    1

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 417 kcal / 1745 kJ
Protein 37 g
Fett 16 g
Kohlenhydrate 26 g
Ballaststoff 6.2 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen