Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat, plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages, cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 3148.3 kJ / 749.6 kcal
- Protein
- 25 g
- Kohlenhydrate
- 22.5 g
- Fett
- 60.6 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 19.9 g
- Ballaststoff
- 9.3 g
- Natrium
- 1376.7 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 dk
Chorizo and bean winter warmer
1h 30 min
Mexican cottage pie
1h 30 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 Min
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Irish stew
1h 30 min
Curried sausages and lentils
1 Std.
Shepherd's pie
55 Min
Sausage ragu with orecchiette
1 Std.
Southern-style pork and bean casserole
40 Min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30 min