Geräte und Zubehör
Zucchini cheddar slice
Zubereitung 5 Min
Gesamt 45 Min
8 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease80 g
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
fresh baby spinach60 g
-
zucchini cut into quarters350 g
-
brown onion cut into quarters150 g
-
rindless bacon rashers (approx. 160 g), cut into pieces3
-
eggs5
-
rice flour100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
frozen peas100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
221.9 mg
Protein
10.5 g
Kalorien
1255.7 kJ /
300.1 kcal
Fett
21.6 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
6.4 g
Kohlenhydrate
15.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Versatile smooth soup
45 Min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Curried sausages
40 Min
Family Meatloaf
1 Std. 10 Min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 Std. 40 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 Min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
30 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 Min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 Std. 30 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min