Geräte und Zubehör
Pomegranate Glazed Stuffed Beef Tenderloin
Zubereitung 30 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
10 portions
Zutaten
Pomegranate Glaze
-
shallots in pieces3 ½ oz
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
port wine6 oz
-
pomegranate molasses4 oz
-
sugar1 oz
-
Dijon mustard1 oz
-
unsalted butter in pieces1 oz
Beef Tenderloin
-
beef tenderloin trimmed, spiral cut to lay flat (approx. 4 lb)64 oz
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
8 - 10 oz stuffing mix, preparedhomemade holiday stuffing8 - 10 oz
-
pomegranate arils/seeds (approx. 1⅓ cup), divided8 oz
-
red onions sliced into half-moons (¼ in.)30 oz
-
pomegranates halved, to garnish1 - 2
-
lemon leaves to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
58 g
Kalorien
2297 kJ /
549 kcal
Fett
21 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
30 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Christmas Dinner
11 Rezepte
USA
USA
Simple Ideas
179 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 Std. 5 Min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
6 Std. 45 Min
Fillet with Rice, Almonds and Cranberries
1 Std.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 Min
Beef Short Rib Chili
1 Std. 25 Min
Shrimp & Crab Linguine
25 Min
Italian Wedding Soup
1 Std. 15 Min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 Std.
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 Std. 30 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1 Std. 20 Min
Cranberry Brie Phyllo Cups
1 Std.
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1 Std. 30 Min