Geräte und Zubehör
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
700 g
Zutaten
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Protein
9.6 g
Kalorien
1183 kJ /
283 kcal
Fett
23.4 g
Kohlenhydrate
8.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dip soslar ve ezmeler
11 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Brak ocen
Vanilya ve Misket Limonlu Ananas
1 godz.
Patlıcanlı ve Bademli Dip
20 min
Ton Balıklı Ezme
10 min
Kabak Tatlısı
7 godz.
Közlenmiş Biberli ve Maydanozlu Pesto
5 min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 min
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 min
Marine Edilmiş Biberler
55 min
Elmalı Bar
1 godz. 20 min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35 min
Patlıcan Beğendi
50 min