Geräte und Zubehör
Kuru Fasulyeli ve Beyaz Peynirli Dip
Zubereitung 5 Min
Gesamt 10 Min
700 g
Zutaten
-
konserve kuru fasulye (yıkanmış ve süzülmüş)400 g
-
beyaz peynir, sert parçalara bölünmüş(3-4 cm)200 g
-
fesleğen yaprağı10 g
-
mayonez60 g
-
zeytinyağı30 g
-
toz karabiber½ tk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 100 g
Protein
9.6 g
Kalorien
1183 kJ /
283 kcal
Fett
23.4 g
Kohlenhydrate
8.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Dip soslar ve ezmeler
11 Rezepte
Türkei
Türkei
Das könnte dir auch gefallen
Mango Cheesecake
Keine Bewertungen
Patates Graten
1 Std. 10 Min
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Çikolata ve Bol Fındıklı Dondurma
8 Std. 15 Min
Ekmek Çanağında Domuz Bacon'lı Dana Yahni
6 Std. 30 Min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 Min
Buharda Dil Balığı ve Beyaz Peynirli Roka Salatası
50 Min
Et Bulyon
45 Min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2 Std.
Kıymalı Meksika Fasulyesi (Chili Con Carne)
35 Min
Mercimek Köftesi
2 Std.
Haydari
10 Min