Geräte und Zubehör
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Zubereitung 30 Min
Gesamt 50 Min
6 portions
Zutaten
Artichoke and Pancetta Filling
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
leeks white part only, in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
goat cheese2 oz
-
egg yolk from a large egg1
Ravioli
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade1
-
all-purpose flour to dust
-
water to boil pasta
-
salt to boil with pasta
-
unsalted butter to garnish
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Protein
15 g
Kalorien
1234 kJ /
295 kcal
Fett
15 g
Ballaststoff
7 g
Kohlenhydrate
28 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Fresh Pasta Homemade
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 Min
Baguettes
3 Std. 45 Min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 Std.
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 Std. 15 Min
Classic Quiche Lorraine
2 Std. 45 Min
Soubise Sauce
30 Min
Arrabbiata Sauce
50 Min
Homemade Pasta
1 Std.
Chorizo Burger with Jalapeno Aioli
30 Min
Mustard-Dill Sauce
2 Std. 15 Min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 Std. 40 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min