Geräte und Zubehör
Kabocha Focaccia
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
6 portions
Zutaten
-
extra virgin olive oil plus extra to grease3 oz
-
kabocha squash peeled, de-seeded, cubed (2 in.), divided7 oz
-
water7 ½ oz
-
bread flour15 oz
-
rapid rise yeast (2¼ tsp)1 packet/envelope
-
sugar½ tsp
-
2 stalks fresh sage, (leaves only)fresh rosemary (leaves only)2 stalks
-
feta cheese crumbled4 oz
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
11 g
Kalorien
1883 kJ /
450 kcal
Fett
19 g
Ballaststoff
3 g
Kohlenhydrate
59 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Seasonal Squash
10 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Focaccia with Onions
1 Std. 30 Min
Cherry Lime Pops
4 Std. 10 Min
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
40 Min
Bavarian Pretzels
55 Min
Tomato Bread Pudding
30 Min
Savory Turnip Cake
26 Std. 55 Min
Balsamic Reduction
20 Min
Vegetable Crackers
16 Std.
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Mini Frittatas
35 Min
Virginia Sweet Potato Biscuits
35 Min
Maple Cranberry Gingerbread
1 Std. 25 Min