Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 - 250 g ceapă, tăiată jumătăți
- 3 căței de usturoi
- 20 g ulei de măsline
- 100 - 200 g slănină afumată, tăiată bucățele
- 800 g carne de vită, fără os, tăiată cuburi (2-3 cm) (de preferință rasol, pulpă, carne de la gât sau falcă)
-
15
g amidon de porumb (optional)
oder 15 g făină (optional) - 250 g vin roșu, corpolent
- 150 g apă
- 1 linguriță sare, sau după gust
- 2 prize piper negru măcinat, sau după gust
- 1 bouquet garni (dafin, cimbru și pătrunjel)
- 200 g ciuperci champignon, proaspete, tăiate lamele
- 400 g morcovi, tăiați rondele
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1420 kJ / 340 kcal
- Protein
- 33 g
- Kohlenhydrate
- 8 g
- Fett
- 19 g
- Ballaststoff
- 4 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Quiche Lorraine
50min
Gustări cu praz și cârnat uscat
1h
Plăcintă cu miel și praz
2h
Kebab Satay cu tofu; Curry Massaman cu orez Jasmine
Keine Bewertungen
Brunch spaniol
Keine Bewertungen
Spaghette bologneze din fasole neagră ( sănătate intestinală)
Keine Bewertungen
Shoturi picante cu tomatillo și stridii
Keine Bewertungen
Salată de vită thai
Keine Bewertungen
Bolul lui Buddha cu falafel de linte și rodie
24 godz. 50 min
Pot-au-feu
Keine Bewertungen
Struffoli (Italia)
Keine Bewertungen
Zabaglione
15min