Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1600 g apă
-
2
cuburi de concentrat vegetal (pentru 0,5 l), fărâmițate
oder 2 lingurițe cu vârf concentrat pastă de legume - 80 g parmezan, tăiat bucăți (3 cm)
- 60 g șalote, tăiate jumătăți
- 80 g unt, tăiat bucăți
- 20 g ulei de măsline extravirgin
- 640 g orez pentru risotto (de ex. Carnaroli, Arborio), timp de fierbere 14-15 minute
- 120 g vin alb, sec
- 1 - 2 lingurițe sare, sau după gust
- Nährwerte
- pro 1 porție
- Kalorien
- 1450 kJ / 347 kcal
- Protein
- 7 g
- Kohlenhydrate
- 50 g
- Fett
- 12 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 6 g
- Ballaststoff
- 1.4 g
- Natrium
- 804 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Sushi cu ton picant
Keine Bewertungen
Sushi cu ciuperci Portobello
Keine Bewertungen
Splash cu lemon grass și litchi
Keine Bewertungen
Spaghetti cu usturoi, ulei și peperoncino
Keine Bewertungen
Supă de ciuperci și cartofi, vițel umplut, cu cartofi și legume la cuptor, tiramisu cu mandarine
Keine Bewertungen
Plăcințele cu carne și rozmarin
Keine Bewertungen
Slushie răcoritor cu hibiscus și lămâie
Keine Bewertungen
Ravioli negre cu biban de mare
Keine Bewertungen
Brunch franțuzesc
Keine Bewertungen
Unt cu sirop auriu
Keine Bewertungen
Cupe de salată verde cu ghimbir și porc și chutney de căpșune
Keine Bewertungen
Ouă cu sos cu ierburi aromatice și biscuiți de Paște
Keine Bewertungen