Kompatible Versionen
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 piece
- Kalorien
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Kohlenhydrate
- 3.4 g
- Fett
- 10.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.9 g
- Ballaststoff
- 1.1 g
- Natrium
- 472.8 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Korean barbecue chicken with rice
45 Min
Hoisin pork bowl
30min
Chinese five spice beef cheeks
4hod. 25min
Thai beef salad
1h 15 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1h 25min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Beef and coconut soup
30min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Ginger beer and sesame dipping sauce (for dumplings)
10 Min
Pork and prawn dumplings
55 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min