
Geräte und Zubehör
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Vorbereitung 25 Min
Gesamt 45 Min
12 pieces
Zutaten
Holy Trinity sauce
-
oyster sauce80 g
-
rice wine vinegar70 g
-
Sriracha® sauce40 g
Rice paper rolls
-
fresh shiitake mushrooms150 g
-
vegetable oil plus extra for greasing and brushing40 g
-
Chinese cabbage (wombok) cut into pieces (5 cm)150 g
-
garlic clove1
-
fresh ginger peeled10 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds3
-
pork mince300 g
-
white pepper2 tsp
-
light soy sauce45 g
-
Shaoxing wine15 g
-
sesame oil10 g
-
water500 g
-
rice paper roll wrappers (see Tips)15
-
sesame seeds toasted, for garnishing30 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing
Nährwerte pro 1 piece
Kalorien
133.5 kcal /
560.5 kJ
Protein
6.5 g
Fett
10.1 g
Kohlenhydrate
3.4 g
Ballaststoff
1.1 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Natrium
472.8 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Matt Sinclair
12 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland