Geräte und Zubehör
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
-
kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
olive oil for drizzling
-
fresh rosemary4 sprigs
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
salted butter for frying1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
154.5 mg
Protein
42.9 g
Kalorien
985.2 kJ /
234.6 kcal
Fett
6.9 g
Ballaststoff
0.1 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
0 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweet and sour prawns
1 Std.
Braised Lamb Shanks
3 Std. 35 Min
Prep-ahead layered chicken, eggs and salmon
25 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 Std. 15 Min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 Std. 25 Min
Sous vide scrambled eggs (Skinnymixers)
35 Min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40 Min
Madurese chicken satay
1 Std. 30 Min
Five spice duck with mushrooms and Asian greens
45 Min
Poached eggs using blade cover
30 Min
Seeded sausage rolls
50 Min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 Min