Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 4 kangaroo fillets (180-200 g each, 3 cm thickness)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- olive oil, for drizzling
- 4 sprigs fresh rosemary
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- 1 tbsp salted butter, for frying
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 985.2 kJ / 234.6 kcal
- Protein
- 42.9 g
- Kohlenhydrate
- 0 g
- Fett
- 6.9 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.3 g
- Ballaststoff
- 0.1 g
- Natrium
- 154.5 mg
Alternative Rezepte
Prawn and mushroom crepes
50min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2u. 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2u. 20min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2u. 20min
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Slow cooked ribs in smoked paprika barbecue sauce
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Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
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Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
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Salmon with fennel and apple salad
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Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15 min.