Geräte und Zubehör
San choy bau (Matt Sinclair)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
pork loin steaks partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
sesame oil20 g
-
peanut oil20 g
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices5 cm
-
dried chilli flakes to taste½ - 1 tsp
-
spring onions/shallots white parts only, cut into pieces (2-3 cm - green parts reserved for garnishing)4
-
fresh shiitake mushrooms or brown mushrooms, cut into thin slices100 g
-
soy sauce20 g
-
oyster sauce35 g
-
rice wine vinegar15 g
-
caster sugar15 g
-
sea salt to taste
-
iceberg lettuce8 - 10 leaves
-
fresh mint (see Tips)1 bunch
-
fresh long red chillies deseeded if preferred and cut into thin slices2
-
roasted unsalted peanuts40 g
-
fresh bean sprouts100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
849.3 mg
Protein
34.7 g
Kalorien
1940.2 kJ /
375.7 kcal
Fett
18.8 g
Ballaststoff
4.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
15.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 Std. 25 Min
Thai beef salad
1 Std. 15 Min
Wonton soup (pork)
45 Min
Wendy Crombie's Shredded chicken noodle salad
40 Min
Hoisin pork bowl
45 Min
Korean barbecue pork with rice salad
40 Min
Chicken meatballs with coconut rice
35 Min
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Chicken teriyaki (Skinnymixers)
20 Min
Coconut poached chicken salad
45 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Pork san choy bau
25 Min