Geräte und Zubehör
Easy mac and cheese
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
frozen green peas100 g
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
cheddar cheese cut into pieces (approx. 3 cm)140 g
-
carrot cut into pieces (approx. 3 cm) (optional)120 g
-
unsalted butter40 g
-
milk650 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper plus 3-4 pinches extra to serve¼ tsp
-
nutmeg2 pinches
-
smoked paprika½ tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
Worcestershire sauce3 - 4 dashes
-
dried macaroni pasta (see Tips)250 - 280 g
-
crispy fried onion to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
855.9 mg
Protein
25.6 g
Kalorien
2562.7 kJ /
610.2 kcal
Fett
36.4 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
23.2 g
Kohlenhydrate
44.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Blade Cover Cooking
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Shepherd's pie
55 Min
Mashed potatoes
40 Min
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Classic beef burgers
1 Std.
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2 Std. 10 Min
Chicken pesto pasta
30 Min
Dark chocolate frosting
10 Min
Mac & cheese cups
1 Std. 15 Min
Yang zhou chao fan (Chinese “fried" rice)
35 Min
Chicken Caesar pasta salad
55 Min
Strawberry jelly slice
2 Std. 40 Min