Geräte und Zubehör
Chicken katsu curry with rice
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 40 Min
4 portions
Zutaten
Chicken katsu curry
-
vegetable oil25 g
-
garlic cloves3
-
onion (approx. 1 onion), cut into pieces (2 cm)120 g
-
carrots cut into slices (1 cm)200 g
-
curry powder1 tbsp
-
plain flour125 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tip)2 tsp
-
honey20 g
-
Japanese soy sauce15 g
-
garam masala½ tsp
-
dried bay leaf1
-
panko breadcrumbs100 g
-
egg1
-
chicken breast fillets2
Steamed rice
-
short grain rice350 g
-
water900 g
-
sea salt1 tsp
-
vegetable oil to fry
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1465 mg
Protein
52.7 g
Kalorien
5199.5 kJ /
1238 kcal
Fett
62.7 g
Ballaststoff
6.4 g
Gesättigte Fettsäuren
10.3 g
Kohlenhydrate
113.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Quick and easy pork noodles
20min
Lamb sausage ragu
30min
Easy satay chicken
40min
Niu rou mian (beef noodles)
35min
Sweet and sour pork
40min
Asian-style pork noodles
1h
Chiang Mai noodles
25min
Nasi goreng
40min
Quick massaman beef curry
40min
Tex-Mex chicken casserole
45min
Smash burger taco
40min
Crispy sticky sesame chicken
45min