Geräte und Zubehör
Mushroom and bacon pasta
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh tortellini (see Tip)600 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
leek white part only, trimmed and cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
rindless bacon rashers cut into pieces (2-3 cm)4 - 5
-
unsalted butter30 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 g
-
dry white wine60 g
-
pouring (whipping) cream200 g
-
fresh thyme leaves1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1032.2 mg
Protein
24.4 g
Kalorien
2353.8 kJ /
560.5 kcal
Fett
35.4 g
Ballaststoff
5.2 g
Gesättigte Fettsäuren
20.9 g
Kohlenhydrate
31.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Simply Delicious
88 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Bolognese sauce
40min
Meatballs with tomato sauce
40min
Spaghetti carbonara
35min
One pot pasta with chorizo
35min
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Linguine with salmon and herbs
25min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1h
Chorizo and chicken pasta
50min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken pesto pasta
30min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min