Geräte und Zubehör
Mini cheese scones with savoury butter
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
24 portions
Zutaten
Cheese scones
-
olive oil spray for greasing
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
plain flour200 g
-
milk250 g
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
Savoury butter
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
savoury yeast spread to taste (see Tip)2 - 3 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
125 mg
Protein
2.3 g
Kalorien
371.7 kJ /
88.5 kcal
Fett
5.7 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
6.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Peanut butter choc chip slice
1h 15min
Salted caramel slice
2h 30min
ANZAC biscuits
40min
Basic muffin mix
30min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Pull-apart sunshine bread
40min
Cheese and bacon scones
35min
Wagon wheel slice
2h 40min
ANZAC slice
1h 40min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Buttermilk scones
35min
Pikelets
35min