Geräte und Zubehör
Soft Chinese bread rolls
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
12 pieces
Zutaten
-
water430 g
-
baker's flour plus extra to dust635 g
-
dried instant yeast15 g
-
milk powder20 g
-
sugar50 g
-
unsalted butter35 g
-
sea salt1 ¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
205.7 mg
Protein
7.3 g
Kalorien
1005.8 kJ /
240.4 kcal
Fett
3.8 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
43.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Thirty second whole orange cake
1 Std. 15 Min
Edna's lemon curd teacake
40 Min
Cheese and bacon scones
35 Min
Ginger slice
1 Std. 35 Min
Melting moments with lemon cream
45 Min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min
Chewy chocolate brownies
35 Min
Better banana cake
45 Min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 Min
Portuguese bread
3 Std. 30 Min
Vegemite® and cheese scrolls
1 Std. 35 Min
Cheese and bacon rolls
2 Std.