Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Kohlenhydrate
- 34 g
- Fett
- 81.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 21.7 g
- Ballaststoff
- 10.5 g
- Natrium
- 2179.1 mg
Alternative Rezepte
Ginger beef and sugar snap peas with rice
1h 45min
Kung Pao chicken
1h 30min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30min
Chinese five spice beef cheeks
4 Std. 25 Min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Wonton soup (pork)
45 Min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Pork belly with spring onions
1h 10min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 Min