Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Chilli miso sauce
- 4 garlic cloves
- 100 g sesame oil
- 100 g red miso paste (see Tips)
- 40 g sesame seeds
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 15 g chilli paste (see Tips)
- 1 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves
Pork belly with noodles
- 120 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 5 garlic cloves
- 75 g fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 10 g black peppercorns
- 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 1200 g water
- 20 g Vegetable stock paste (see Tips)
- 800 g boneless skinless pork belly, cut into pieces (3 cm x 10 cm)
- 1 stalk lemongrass, white part only, bruised
- 150 g dried ramen noodles
- 1 tbsp olive oil
- fresh coriander leaves, for garnishing
- sesame seeds, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4520.5 kJ / 1076.3 kcal
- Protein
- 52.2 g
- Kohlenhydrate
- 34 g
- Fett
- 81.1 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 21.7 g
- Ballaststoff
- 10.5 g
- Natrium
- 2179.1 mg
Alternative Rezepte
Pork belly with spring onions
1h 10 min
Chinese five spice beef cheeks
4 godz. 25 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Barbecued beef with ssamjang sauce
2h 25min
Teriyaki chicken thighs
2h 10min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Korean barbecue pork with rice salad
40min