
Geräte und Zubehör
Sweet and sour pork ribs
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
2 portions
Zutaten
-
fresh ginger peeled (see Tips)10 g
-
eschalots or brown onions, cut into wedges (4 cm)200 g
-
oil20 g
-
pork spare ribs cut into individual ribs and 4-5 cm in length (see Tips)500 - 600 g
-
light soy sauce15 g
-
dark soy sauce15 g
-
Chinese cooking wine (Shaoxing wine - see Tips)30 g
-
vinegar50 g
-
raw sugar20 g
-
sesame seeds toasted, for garnishing1 tsp
Nährwerte pro 2 portions
Kalorien
1804 kcal /
7578.2 kJ
Protein
121.8 g
Fett
133.7 g
Kohlenhydrate
30 g
Ballaststoff
5.2 g
Gesättigte Fettsäuren
46.9 g
Natrium
2266 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Fakeaway favourites
15 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland