Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1440 g water
- 300 g short-grain white rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
- 60 g Chinese cabbage, cut into pieces (2 cm)
- 100 g onions, cut into thin slices (2 mm)
- 40 g carrot, cut into thin slices (2 mm)
- 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (optional)
- 10 - 12 large raw prawns (approx. 170 g), peeled and deveined
-
300
g clams, shells scrubbed
oder 300 g fresh mussels, shells scrubbed and de-bearded - 250 g raw squid rings
- 75 g Japanese soy sauce (see Tips)
-
60
g sake
oder 60 g rice wine - 1 tsp salt
- 2 tsp light sesame oil
- 80 g miso paste
- 5 pinches wakame flakes (see Tips)
- 200 g silken tofu, cut into cubes (1.5 cm) (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Kohlenhydrate
- 71 g
- Fett
- 7 g
- Ballaststoff
- 1.8 g
Alternative Rezepte
Ginger chicken wings
40 min.
Moscato panna cotta with pistachios
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Buddha Jumps Over The Wall (Chinese Casserole)
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Banh ran (sesame balls)
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Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Yoghurt soup cups
1h 10min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
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Mixed seafood with tomato and herb sauce
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Hot and sour soup
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Bun bo hue (spicy noodle soup)
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Mixed mushroom congee with pickled eggs
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Cream of mushroom soup
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