Kompatible Versionen
Black sticky rice with taro and blue matcha ice cream (Luke Nguyen)
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Blue matcha ice cream
- 1 tbsp blue matcha powder (see Tips)
- 3 tbsp hot water
- 3 egg yolks
- 80 g sugar
- 250 g pouring (whipping) cream
Sweetened coconut cream
- 250 g coconut cream
- 1 tsp potato starch
- 1 tbsp caster sugar
Black sticky rice with taro
- 250 g black glutinous rice (see Tips)
- 900 g cold water, plus extra for soaking
- 1500 g boiling water
- 2 tsp salt
- 200 g taro, peeled and cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 250 g coconut cream
- 145 g caster sugar
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, for garnishing
- 40 g coconut flakes, toasted, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 4713.6 kJ / 1122.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Kohlenhydrate
- 124.1 g
- Fett
- 65 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 44.8 g
- Ballaststoff
- 6.1 g
- Natrium
- 1160.2 mg
Alternative Rezepte
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30 min
Black sesame cream soup
15min
Suan la tang (hot and spicy soup)
35 min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Gado gado
1sa
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26 Std. 50 Min
Wakame gomasio
20min
Crème caramels
7h 45min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3h 20min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 godz. 50 min
Sambal chilli
35 min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24h 55min