Geräte und Zubehör
Asian master stock
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
1607 g
Zutaten
-
water to cover ingredients (not higher than the 2L maximum fill level)1400 g
-
dark soy sauce70 g
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
light soy sauce40 g
-
cinnamon quill1
-
chicken wings500 - 700 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
piece fresh ginger cut into slices2 cm
-
star anise1
-
orange peel (1 x 4 cm strips) (see Tips)3 - 4 pieces
-
spring onions/shallots trimmed and cut into halves2
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1607 g
Natrium
9348.8 mg
Protein
115.7 g
Kalorien
5423.5 kJ /
1296.3 kcal
Fett
80.3 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
24.7 g
Kohlenhydrate
15.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Blade Cover Basics
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
Keine Bewertungen
Anise-cured salmon
14 Std. 10 Min
Steamed mushroom and egg pots
40 Min
Prawn wontons
2 Std.
Sous-Vide Salmon
1 Std.
Mediterranean seafood rice with chorizo
1 Std. 5 Min
Caramel puddings
2 Std. 40 Min
Honey crème caramels
25 Std. 55 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Mushroom cappuccino
25 Min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 Std. 30 Min
Sambal oelek
20 Min