Geräte und Zubehör
Goi muc (squid salad)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
lime juice2 tbsp
-
water120 g
-
fish sauce50 g
-
rice wine vinegar50 g
-
palm sugar40 g
Salad
-
roasted salted peanuts50 g
-
fresh bean sprouts80 g
-
Chinese cabbage (wombok) finely shredded80 - 100 g
-
carrot cut into matchsticks1
-
red capsicum deseeded and cut into thin slices½
-
baby radishes trimmed and cut into thin slices3
-
fresh coriander leaves only10 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
calamari tubes cleaned500 g
-
peanut oil40 g
-
fried shallots2 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1461.7 mg
Protein
27.6 g
Kalorien
1466 kJ /
349 kcal
Fett
17.7 g
Ballaststoff
5.6 g
Gesättigte Fettsäuren
3.2 g
Kohlenhydrate
17.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Vietnamese
11 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Thai noodle and seafood salad
50 Min
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Chilli crab pasta
35 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Curry laksa
45 Min
Wonton soup
1 Std.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Aglio olio e peperoncino
35 Min
Chinese-style stir-fried vegetables
25 Min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 Std. 45 Min