Geräte und Zubehör
Pan-fried pork buns
Zubereitung 1 Std. 15 Min
Gesamt 2 Std.
20 pieces
Zutaten
Pork filling
-
pork mince400 g
-
sea salt1 tsp
-
sugar15 g
-
ground white pepper½ tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
soy sauce15 g
-
water50 g
Dough
-
water250 g
-
sugar15 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
wheaten flour (see Tips), plus extra to dust500 g
-
sea salt½ tsp
-
vegetable oil1 tsp
Frying the buns
-
vegetable oil2 tbsp
-
water to cook
-
black sesame seeds1 tsp
-
spring onions/shallots thinly sliced2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
124 mg
Protein
6.8 g
Kalorien
640.4 kJ /
153.2 kcal
Fett
4.6 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
12.4 g
Kohlenhydrate
20.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Blueberry Jam
Keine Bewertungen
French vanilla canelé
49 Std. 5 Min
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
Keine Bewertungen
Korean fried chicken
4 Std.
Crispy Roast Pork Belly
4 Std. 25 Min
Taiwanese traditional Pork floss
1 Std. 40 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1 Std.
Soy milk and Mantou buns
6 Std.
Pan de Sal
2 Std. 20 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min