Geräte und Zubehör
Dan dan mian (dandan noodles)
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
6 portions
Zutaten
Dan dan sauce
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
water for soaking
-
garlic cloves70 g
-
eschalots70 g
-
brown onion50 g
-
chilli powder1 tbsp
-
miso paste (see Tips)50 g
-
vegetable oil150 g
Peanut sauce
-
peanut butter90 g
-
sesame oil30 g
-
hot chilli sauce30 g
Minced pork sauce
-
zha cai (optional - see Tips)30 g
-
fresh ginger peeled20 g
-
vegetable oil20 g
-
pork mince150 g
-
oyster sauce20 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
white sugar½ tsp
-
water120 g
-
cornflour2 tsp
-
dark soy sauce1 ½ tsp
Noodles
-
water1600 g
-
salt1 tsp
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white sugar¼ tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
dried ramen noodles300 g
-
white sesame seeds toasted60 g
-
spring onion/shallot cut into thin slices1
-
unsalted peanuts crushed
-
rice wine vinegar to taste
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1493.1 mg
Protein
21.7 g
Kalorien
2800.3 kJ /
666.7 kcal
Fett
53.2 g
Ballaststoff
7.1 g
Gesättigte Fettsäuren
7.7 g
Kohlenhydrate
24 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Around Asia
72 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2 Std.
Lap Mei Fun (Chinese Waxed Meat Rice)
1 Std.
Korean Ginseng Chicken
1 Std. 10 Min
Kung Pao chicken
1 Std. 30 Min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Tuna avocado bowl
45 Min
Gyoza meatballs (Skinnymixers)
35 Min
Yasai Yaki
25 Min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 Min