Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, cut into halves and deseeded if preferred
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 2 stalks lemongrass, white part only, cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 4 makrut lime leaves, stalks removed and leaves torn into pieces
- 1 bunch fresh coriander, roots only, plus leaves reserved for garnishing
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 60 g peanut oil
- 1 whole snapper (approx. 1000 g - see Tips)
- sea salt, to season (see Tips)
- ground black pepper, to season
- dried chilli threads, to garnish (optional - see Tips)
- 1 - 2 limes, cut into cheeks, to serve
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1713.6 kJ / 408 kcal
- Protein
- 52.3 g
- Kohlenhydrate
- 4.4 g
- Fett
- 19.5 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3.8 g
- Ballaststoff
- 3.4 g
- Natrium
- 1147.1 mg
Alternative Rezepte
Fish with ginger lime sauce
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Char siew sauce
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Crispy Japanese chicken with pickled cucumbers
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Thai noodle and seafood salad
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Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
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Grilled eggplant with lime and ginger dressing
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Mussels in turmeric and ginger broth
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Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
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Smoked trout pasta with lemon and capers
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Vietnamese mixed meat pho
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