Geräte und Zubehör
Mango pudding (Brendan Pang)
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
8 portions
Zutaten
-
fresh mango diced (1 cm), plus extra to garnish300 g
-
water300 g
-
caster sugar150 g
-
gelatine powder2 tbsp
-
milk100 g
-
pouring (whipping) cream100 g
-
iced water200 g
-
sweetened condensed milk (see Tips)150 g
-
distilled water1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
41.4 mg
Protein
4 g
Kalorien
887.3 kJ /
212.1 kcal
Fett
6.8 g
Ballaststoff
0.6 g
Gesättigte Fettsäuren
4.2 g
Kohlenhydrate
35.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chef favourites
57 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Prawn toast with Sriracha® and sesame mayonnaise
1 Std.
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chinese Tea Eggs
1 Std.
Salted Caramel Ice Cream
Keine Bewertungen
Gluten free madeleines
4 Std. 25 Min
Garlic and sage mash
30 Min
Souffle pancakes with berries
40 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Mee Siam Kuah
1 Std. 5 Min
Mini Classic Polish "torts"
2 Std. 30 Min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 Std. 15 Min
Basic cheesecake
10 Std.