Geräte und Zubehör
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
Zubereitung 25 Min
Gesamt 2 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
Artichoke filling
-
fresh tarragon leaves (see Tips)20 g
-
artichoke hearts in oil drained80 g
-
ricotta100 g
-
lemon juice20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Chicken ballotine and red capsicum sauce
-
skinless chicken breast fillets (approx. 180 g each)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
red capsicums deseeded and cut into halves2
-
garlic cloves unpeeled4
-
olive oil40 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
652.3 mg
Protein
60.9 g
Kalorien
1476 kJ /
351.4 kcal
Fett
7.8 g
Ballaststoff
4.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
7.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Sous vide (TM6) with blade cover
7 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 Std. 20 Min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 Std. 20 Min
Sautéed prawns
15 Min
Browned beef cubes (medium)
15 Min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 Std. 20 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.