Geräte und Zubehör
Sous-vide asparagus with poached eggs
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
4 portions
Zutaten
-
asparagus spears peeled and trimmed (max. 12 cm - see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
garlic cloves crushed2
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
whole eggs4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
70 mg
Protein
7.8 g
Kalorien
449.4 kJ /
107.4 kcal
Fett
6.9 g
Ballaststoff
1.6 g
Gesättigte Fettsäuren
1.8 g
Kohlenhydrate
4.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1 Std. 5 Min
Sautéed prawns
15 Min
Sautéed zucchini (300 g)
15 Min
Browned eschalots (250-350 g)
25 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 Min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30 Min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 Std. 5 Min
Steamed Chinese greens
30 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Chilli garlic prawns
10 Min
Poached eggs with blade cover
30 Min