Geräte und Zubehör
Gochujang (Korean chilli paste) marinade
Zubereitung 10 Min
Gesamt 10 Min
350 g
Zutaten
-
garlic cloves3
-
fresh ginger20 g
-
pear unpeeled and cored100 g
-
rice wine vinegar40 g
-
light soy sauce20 g
-
honey30 g
-
sea salt2 pinches
-
Korean chilli paste (gochujang) (see Tips)130 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 350 g
Natrium
5805 mg
Protein
18.5 g
Kalorien
1903.3 kJ /
454.9 kcal
Fett
8.2 g
Ballaststoff
10.9 g
Gesättigte Fettsäuren
1.5 g
Kohlenhydrate
82 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 Std. 20 Min
Korean fried chicken
4 Std.
Chinese Chicken Salad Dressing
10 Min
Sticky Gochujang Marinade
10 Min
Furikake
5 Min
Jalapeño Poppers
1 Std.
Malay-style coconut chicken
25 Std. 40 Min
Kimchi
51 Std.
Garlic and coriander naan
1 Std. 30 Min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 Std. 5 Min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 Std.
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min