Geräte und Zubehör
Fish stock
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
1315 g
Zutaten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1315 g
Natrium
3623.4 mg
Protein
129.9 g
Kalorien
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Homemade chicken stock powder
1 Std. 35 Min
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Gado gado
1 Std.
Hearty seafood chowder
45 Min
Fish and prawn stock
20 Min
Hearty seafood chowder
1 Std.
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Goi muc (squid salad)
45 Min
Tom Yum Paste
45 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min