Geräte und Zubehör
Fish stock
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
1315 g
Zutaten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1315 g
Natrium
3623.4 mg
Protein
129.9 g
Kalorien
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 Min
Chicken stock powder
6 Std. 35 Min
Asian master stock
1 Std. 45 Min
Thai Green Curry Paste
10 Min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30 Min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 Min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 Std. 45 Min
Tom kha prawns
25 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Citrus seafood salad
1 Std.
Japanese toasted sesame salad dressing
10 Min