Geräte und Zubehör
Fish stock
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
1315 g
Zutaten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1315 g
Natrium
3623.4 mg
Protein
129.9 g
Kalorien
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chilli crunch (TM6)
30 Min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Fish and prawn stock
20 Min
Fish Stew
45 Min
Nam Jim
10 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1 Std. 15 Min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Fish soup
40 Min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 Min
Pea and lettuce soup with scallops
45 Min
Soufflé omelette with hot smoked salmon
25 Min