Geräte und Zubehör
Fish stock
Zubereitung 5 Min
Gesamt 35 Min
1315 g
Zutaten
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1315 g
Natrium
3623.4 mg
Protein
129.9 g
Kalorien
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Fett
31.8 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
2.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Fish and prawn stock
20 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 Min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 Std. 15 Min
Luo bo gao (radish cakes)
25 Std. 20 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
24 Std. 55 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min