Geräte und Zubehör
Agedashi tofu
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
silken tofu soft - medium400 g
-
potato starch40 g
-
daikon peeled and finely grated (see Tips)100 g
-
dashi powder (see Tips)1 ½ tsp
-
water450 g
-
mirin60 g
-
Japanese soy sauce60 g
-
grapeseed oil to fry150 g
-
spring onions/green onions finely sliced2
-
shichimi togarashi powder to serve (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
644.8 mg
Protein
10.4 g
Kalorien
2468.3 kJ /
590 kcal
Fett
54.3 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
5.7 g
Kohlenhydrate
14.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Flavours of Japan
22 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
30 Min
Hainanese Chicken Rice
4 Std. 5 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 Std.
Cafe-style miso mushrooms
25 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Kimchi Tofu Soup
35 Min
Tomato-egg drop soup
20 Min