Geräte und Zubehör
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
vegetable oil to grease
-
eggplants (approx. 250 g each)2
-
miso paste of choice80 g
-
mirin20 g
-
white sugar15 g
-
sake20 g
-
water160 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
641.2 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
562.9 kJ /
134.6 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
9.2 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
25.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Green Goddess Salad
10 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 Min
Miso fish with Asian greens
24 Std. 45 Min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 Std.
Crispy Korean tofu
1 Std. 20 Min
Okonomiyaki
30 Min
Miso Glazed Aubergine (Nasu dengaku)
1 Std.
Charred leek gulai sayur
1 Std. 10 Min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 Min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Miso salmon broth
40 Min