Geräte und Zubehör
Chicken stock paste
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
400 g
Zutaten
-
skinless chicken thigh fillets cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
rock salt150 g
-
white wine120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
2876.7 mg
Protein
3.1 g
Kalorien
105 kJ /
25 kcal
Fett
0.9 g
Ballaststoff
0.8 g
Gesättigte Fettsäuren
0.3 g
Kohlenhydrate
0.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken and cashews
55 Min
Vegetable stock paste
30 Min
Meat stock paste
45 Min
Chinese five spice beef cheeks (Skinnymixers)
4 Std. 25 Min
"Hug in a mug" chicken soup
30 Min
Chicken and almond stir-fry
30 Min
Brazilian cheese puffs
20 Min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Sweetened condensed milk
35 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Pork san choy bau
25 Min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 Min