Geräte und Zubehör
Pineapple Tarts
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
70 pieces
Zutaten
Pineapple jam
-
fresh pineapple (approx. 2 pineapples), peeled, eyes and core removed, cut in cubes (2 cm)1500 g
-
sugar adjust to taste100 g
-
cinnamon stick1
Tart pastry
-
plain flour350 g
-
milk powder20 g
-
caster sugar20 g
-
salt1 pinch
-
unsalted butter cold, cut in cubes (1 cm)250 g
-
egg yolks2
-
egg lightly beaten1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 piece
Natrium
7.5 mg
Protein
1 g
Kalorien
230 kJ /
55 kcal
Fett
2 g
Ballaststoff
0.4 g
Gesättigte Fettsäuren
1.3 g
Kohlenhydrate
8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chinese New Year Festive Flavours
12 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 Std.
Chicken porridge with century egg
30 Min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Soy milk
24 Std. 30 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Mantou buns
1 Std. 30 Min
Homemade Pandan Kaya
55 Min
Golden Pillow (Big Bun With Nyonya Curry Chicken Filling)
2 Std. 45 Min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55 Min
Wholemeal Mantou
1 Std.
Killer Toast
2 Std.