Geräte und Zubehör
350 g sjalot kleuren
Zubereitung 10 Min
Gesamt 25 Min
1 portie
Zutaten
-
10 g olijfolieolie10 g
-
boter zacht of half gezouten10 g
-
sjalot gehalveerd in de lengte350 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
45 mg
Protein
5 g
Kalorien
1194 kJ /
285 kcal
Fett
24 g
Ballaststoff
5.1 g
Gesättigte Fettsäuren
9 g
Kohlenhydrate
12 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Hoge Temperaturen
13 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Glutenvrije Koekjes van Rijstmeel en Chocolade
Keine Bewertungen
Geraspte Wortelsalade
10 Min
Zalm mozaïek
Keine Bewertungen
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1 Std.
Koken van parelspeltgraan
Keine Bewertungen
350 g sjalot fruiten
Keine Bewertungen
200 g ui kleuren
25 Min
Kruidenboter flatbreads
35 Min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45 Min
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Keine Bewertungen