Geräte und Zubehör
Hollandaise saus
Zubereitung 5 Min
Gesamt 15 Min
500 gram
Zutaten
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 500 gram
Natrium
939 mg
Protein
48 g
Kalorien
15119 kJ /
3611 kcal
Fett
380 g
Ballaststoff
0.2 g
Gesättigte Fettsäuren
203 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45 Min
IJskroon van meringue en frambozen
4 Std. 10 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Hollandaisesaus
15 Min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Keine Bewertungen
Vanilleroomijs
12 Std.
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
20 Min
Mayonaise
5 Min