Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
-
20
g oleju
oder 20 g oliwy z oliwek -
1
ząbek czosnku
oder 20 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka) - 250 g mięsa wieprzowego, np. łopatki lub szynki, bez ścięgien, pokrojonego w 3 cm kostkę, osuszonego ręcznikiem papierowym,
- Nährwerte
- pro 1 porcja
- Kalorien
- 1933 kJ / 462 kcal
- Protein
- 55 g
- Kohlenhydrate
- 3 g
- Fett
- 25 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoff
- 0.2 g
- Natrium
- 187 mg
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Alternative Rezepte
Rumienienie cebuli i czosnku
20 Min
Rumienienie wołowiny (medium rare)
15min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w kostkę)
15min
Mocne rumienienie wołowiny (well done)
10min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min
Delikatne rumienienie indyka (pokrojonego w paski)
15min
Mocne rumienienie 250 g cebuli szalotki
25min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w kostkę)
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15min