Geräte und Zubehör
Hurtiglagede ostesuffleer
Zubereitung 15 Min
Gesamt 45 Min
6 porsjoner
Zutaten
-
smør delt i biter, pluss ekstra til smøring
-
hvetemel pluss ekstra til dryssing
-
gulost delt i biter150 g
-
egg4
-
hvetemel60 g
-
melk300 g
-
smør delt i biter50 g
-
muskatnøtt, malt (optional)1 klype
-
salt½ ts
-
malt svart pepper1 klype
-
fløte, minimum 30% fett100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
15 g
Kalorien
1520 kJ /
363 kcal
Fett
28 g
Ballaststoff
0.4 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Min Kokebok
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Detoxsalat
Keine Bewertungen
Eksotisk fruktpudding
Keine Bewertungen
Salat med sobanudler og tofu
Keine Bewertungen
Bruschetta med bønnepålegg
Keine Bewertungen
Avokadosorbet
Keine Bewertungen
Basilikumsorbet
Keine Bewertungen
Djevelegg
Keine Bewertungen
Kaviarkremost med karse og reddiksalat
Keine Bewertungen
Stekt pudding med Potet, taleggio og gressløksdip
Keine Bewertungen
Asparges-og mangosalat
Keine Bewertungen
Rødkålsalat med fiken og gorgonzola
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen