Djevelegg

Djevelegg

Keine Bewertungen
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
12 stykker

Zutaten

Hjemmelaget majones
  • druekjerneolje romtemperert
    250 g
    250 g nøytral olje, feks. saflorolje, rapsolje, romtemperert
  • eggeplomme romtemperert
    1
  • hvitvinseddik
    15 g
    15 g hvit eddik
  • vann
    1 ts
  • dijon sennep
    1 ts
  • salt
    ½ ts
  • hvit pepper
    1 klype
Hardkokte egg
  • egg, store (63-73 g) kjøleskapskalde
    6
  • vann til å fylle opptil 1 liters merket
  • vann, kaldt for å avkjøle eggene
  • isbiter 2 store brett
Fyll
  • dijon sennep
    7 g
  • sjalottløk finhakket
    7 g
  • sterk saus, type Tabasco
    3 - 5 dråper
    1 klype kajennepepper
  • svart pepper, nykvernet etter smak
  • salt til å krydre, etter smak
  • paprikakrydder til pynt
  • gressløk, fersk hakket, til pynt

Schwierigkeitsgrad

einfach


Nährwerte pro 1 stykke

Natrium 157 mg
Protein 4.5 g
Kalorien 994.5 kJ / 237.7 kcal
Fett 24.4 g
Ballaststoff 0.1 g
Gesättigte Fettsäuren 3.2 g
Kohlenhydrate 0.4 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen