Kjøttpaier med rosmarin

Kjøttpaier med rosmarin

Keine Bewertungen
Zubereitung 35 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
24 porsjoner

Zutaten

Smørdeig
  • hvetemel pluss ekstra til dryssing
    400 g
  • smør avkjølt og delt i biter (1-2 cm)
    200 g
  • salt
    ½ ts
  • vann avkjølt, pluss ekstra hvis nødvendig
    100 g
Iset butterdeig
  • isbiter
    90 g
  • smør frossen og delt i biter (1-2 cm)
    180 g
  • hvetemel
    200 g
  • salt
    1 ½ ts
Pai fylling
  • smør smeltet, til smøring
  • rosmarin, fersk (10 cm), kun blader
    2 kvister
  • hvitløksfedd
    2
  • løk, gul (ca.180 g), delt i to
    1
  • olivenolje
    40 g
  • maismel
    1 ss
  • biffkjøtt egnet til stuing delt i biter (1 cm)
    700 g
  • Worcestershire saus
    2 ss
  • soyasaus
    2 ss
  • Vegemite
    1 ss
  • liten sjampinjong, fersk delt i biter
    100 g
  • malt svart pepper til smak
    ½ ts
  • hvetemel til dryssing
  • helmelk til pensling

Schwierigkeitsgrad

medium


Nährwerte pro 1 porsjon

Natrium 424.3 mg
Protein 12.6 g
Kalorien 1204.7 kJ / 286.8 kcal
Fett 17.4 g
Ballaststoff 1.2 g
Gesättigte Fettsäuren 9.7 g
Kohlenhydrate 19.9 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen

Alle anzeigen