Geräte und Zubehör
Potetlefse
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
12 stykker
Zutaten
-
vann600 g
-
poteter, melne skrelt500 g
-
hvetemel pluss ekstra til å rulle ut deigen125 g
-
salt1 ts
-
sukker½ ts
-
bakepulver½ ts
-
melk100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 stykke
Natrium
218.2 mg
Protein
3.9 g
Kalorien
572.1 kJ /
136.7 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoff
1.7 g
Gesättigte Fettsäuren
0.2 g
Kohlenhydrate
28.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Norske matretter med Thermomix®
55 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ciabattine
Keine Bewertungen
Vegetariske pølseruller
Keine Bewertungen
Australske Kjøttpaier
Keine Bewertungen
Havrekjeks
Keine Bewertungen
Kjøttpaier med rosmarin
Keine Bewertungen
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1 Std. 35 Min
Quinoamuffins med skinke og ost
1 Std. 30 Min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Keine Bewertungen
Speltpizza med sikori og taleggio
Keine Bewertungen
Vannkringle
1 Std.
Terte med purre og skinke
1 Std. 55 Min
Terte med bacon, purre og emmentaler
Keine Bewertungen