Geräte und Zubehör
Havrekjeks
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std.
28 stykker
Zutaten
-
havregryn250 g
-
små havregryn100 g
-
speltmel pluss ekstra til dryssing100 g
-
fullkornsmel50 g
-
smør, usaltet nedkjølt, i terninger250 g
-
vann20 g
-
havsalt½ ts
-
egg, medium1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 porsjon
Protein
2.6 g
Kalorien
554 kJ /
132 kcal
Fett
8.7 g
Kohlenhydrate
11 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Britiske favoritter
11 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ciabattine
Pas d’évaluation
Vegetariske pølseruller
Pas d’évaluation
Australske Kjøttpaier
Pas d’évaluation
Kjøttpaier med rosmarin
Pas d’évaluation
Søtpotetfrittata med koriander- og chilisaus
1h 35min
Quinoamuffins med skinke og ost
1h 30min
Pastilla med and, aprikos og pinjekjerner
Pas d’évaluation
Speltpizza med sikori og taleggio
Pas d’évaluation
Vannkringle
1h
Potetlefse
1h
Terte med purre og skinke
1h 55min
Terte med bacon, purre og emmentaler
Pas d’évaluation