Geräte und Zubehör
Umami Paste
Zubereitung 5 Min
Gesamt 5 Min
17 portions
Zutaten
-
Parmesan cheese cut into pieces3 oz
-
dried shiitake mushrooms½ oz
-
nori sheets broken in pieces2
-
light soy sauce½ tsp
-
tomato paste1 tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra, to cover5 ½ oz
-
garlic powder1 tsp
-
1 tsp miso paste, white (see Tip)miso paste red (see Tip)1 tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
114 mg
Protein
2 g
Kalorien
456 kJ /
109 kcal
Fett
11 g
Ballaststoff
0 g
Gesättigte Fettsäuren
2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stock Your Staples
18 Rezepte
USA
USA
Das könnte dir auch gefallen
Tomato Tart Tatin
1 Std. 10 Min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 Std. 45 Min
Vegetarian Potstickers with Chili Dipping Sauce
45 Min
Green Tea Crème Brûlée
2 Std. 35 Min
Greek Yogurt
11 Std. 40 Min
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Plain Yogurt in Varoma
12 Std.
Blue Cheese Soufflés
45 Min
Caramel Sauce
1 Std. 30 Min
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min
Easy Cheese Souffles
1 Std.
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min