Geräte und Zubehör
Köttfärslimpa
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
16 skivor
Zutaten
-
vatten400 g
-
ägg6
-
vitt bröd färskt eller torrt, i bitar50 g
-
mjölk100 g
-
olja plus extra för smörjning20 g
-
lök i halvor80 g
-
blandfärs (t.ex. fläsk- och nötkött)800 g
-
salt1 tsk
-
malen svartpeppar½ tsk
-
paprikapulver½ tsk
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 skiva
Protein
13 g
Kalorien
694 kJ /
166 kcal
Fett
12 g
Ballaststoff
0.2 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Keine Bewertungen
Beef Wellington med rödvinssås
Keine Bewertungen
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Keine Bewertungen
Kyckling Katsu Curry med ris
Keine Bewertungen
Tacos
25 Min
Satay pad thai med kyckling
Keine Bewertungen
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Keine Bewertungen
Kycklinggyros med tzatziki
30 Min
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1 Std. 45 Min
Cevapcici med tzatziki
Keine Bewertungen
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Keine Bewertungen
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2 Std. 45 Min