Geräte und Zubehör
Chili con carne
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
6 portioner
Zutaten
-
olivolja30 g
-
lök i halvor150 g
-
vitlöksklyfta1
-
malen spiskummin½ tsk
-
röd paprika i bitar250 g
-
½ tsk torkad chili, efter smakfärsk grön chili (se tips)1
-
nötfärs450 g
-
300 g färska tomater, i bitarhela tomater, konserverade300 g
-
salt1 tsk
-
chilisås efter smak (se tips, kan uteslutas)1 tsk
-
konserverade kidneybönor avrunna400 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
22 g
Kalorien
1285 kJ /
307 kcal
Fett
16 g
Ballaststoff
7.7 g
Kohlenhydrate
13 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Grundkokboken
158 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Ugnsrostade fläskkotletter med Pumpapuré och Äpplen
Keine Bewertungen
Beef Wellington med rödvinssås
Keine Bewertungen
Ugnsbakade kycklinglår med gröna oliver och ris
Keine Bewertungen
Kyckling Katsu Curry med ris
Keine Bewertungen
Tacos
25 Min
Satay pad thai med kyckling
Keine Bewertungen
Grekiska köttbullar med varm grönsallad
Keine Bewertungen
Kycklinggyros med tzatziki
30 Min
Fläskfilé med stark kokossås, vitlöksnaan och gurksallad
1 Std. 45 Min
Cevapcici med tzatziki
Keine Bewertungen
Sweet chilli-kyckling med kålsallad
Keine Bewertungen
Pulled pork med äpple- och fänkålssallad
2 Std. 45 Min