Geräte und Zubehör
Janek's Chicken Soup
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std.
4 portions
Zutaten
-
chicken thighs, boneless and skinless cut in pieces (4 cm)4
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
carrots peeled, cut in pieces (1 cm)2
-
celeriac peeled, cubed (2 cm)100 g
-
white cabbage finely shredded100 g
-
fresh porcini mushrooms halved5
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnishing3 sprigs
-
lovage (optional)2 sprigs
-
water1500 g
-
vermicelli broken in pieces (3 cm)100 g
-
fresh dill leaves for garnishing
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
722.1 mg
Protein
42.6 g
Kalorien
1501.8 kJ /
358.9 kcal
Fett
8.5 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
2.2 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Family Favourites
16 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Salt Cod Gratin
50 Min
Bolognese Sauce
1 Std. 15 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 Min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Chicken and Barley Stew
50 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Chicken Curry with Spinach
1 Std. 5 Min