Geräte und Zubehör
Kids Toasted Bread and Spinach Pesto
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 55 Min
6 portions
Zutaten
White Bread
-
water8 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
unsalted butter in pieces, plus extra, melted, to grease and brush2 ½ oz
-
17 ½ oz all-purpose flour, plus extra to dustbread flour plus extra to dust17 ½ oz
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Spinach Pesto
-
Parmesan cheese in pieces2 oz
-
fresh spinach leaves2 oz
-
garlic clove1
-
cashews, roasted, unsalted2 oz
-
extra virgin olive oil4 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
salad greens
-
mixed vegetables (e.g. cucumber, red pepper, zucchini, yellow pepper, olives)
-
eggs hardboiled, sliced1 - 2
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
506 mg
Protein
17 g
Kalorien
2801 kJ /
669 kcal
Fett
38 g
Ballaststoff
4.2 g
Gesättigte Fettsäuren
12 g
Kohlenhydrate
64 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Shrimp & Crab Linguine
Keine Bewertungen
Dairy Free Tzatziki
15 Min
Sautéing Turkey Strips
Keine Bewertungen
Immune Booster
5 Min
Hamburgers
30 Min
Mini Pizzas
1 Std. 30 Min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 Std. 20 Min
Matcha Granola Muffins
25 Min
Sandwiches with Spinach Pesto
1 Std. 55 Min
Kid-Size Pizzas
1 Std. 20 Min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min